lördag, april 14, 2007

ny bilaga

Aftonbladet kör en ny jättesatsning på Allsvenskan. Vad de har gjort är att trycka en egen tidning med allt som de skrivit under veckan som gått och lite till. Daniel Alexanderssons tackling på Dixon som nämndes flitigt tidigare i veckan nämns inte mindre än tre gånger i samma tidning. Visst var den ful, men tre gånger? I samma tidning?

Robert Laul har fått ett eget uppslag. Jag vet inte vad han gjort för detta. Senast han fick nåt nytt -sin blogg- lovade han att avslöja Mats Hård...

Och Mjällby uttalar sig om kommande matcher. "Elfsborg har svårt utanför Borås Arena" säger han. Men förra årets statistik tyder på motsatsen. Om resten av utsagorna har samma kvalitet undrar jag varför den här bilagan finns.

En sak är ialla fall säker: Aftonbladet skriver MEST om Allsvenskan som de också sponsrar. Frågan är om de skriver bäst, men den kan jag inte svara på.

Allsvenskan är alltid het på våren, men i sommar, när vikarier med konstiga namn ska skriva och intresset smälter i sommarvärmen är det inte säkert att det är lika kul att ha sexton sidor att fylla.